ကြွက်နားရွက်မှို ရခိုင်သုပ်
ကြွက်နားရွက်မှို ရခိုင်သုပ် 

ကြွက်နားရွက်မှို အစိမ်းကို ရေစင်အောင် ဆေးပြီး အနေတော်ညှပ်လို့ ရေနွေးပူပူ ထည့်၍ ခဏနှပ်ထားပြီး မှ စကာထဲထည့်ပြီး ရေစစ်အအေးခံထားပါ၊ငပိအနည်းငယ်ကင်ပါ၊ငြုပ်သီးစိမ်းစားနိုင်သလောက်ကို လှော်ပါ၊ခရမ်းချဉ်းသီး ပါးပါးလှီး ၊ဆား၊ဟင်းခတ်မှုန့်၊မန်ကျီးသီးမည့်၍လိုသလောက် ထည့် ၍ သုပ်ပါ(အရသာတစ်မျိုးထူးပြီး ထမင်းစားလို့ အရမ်းမြိန်တဲ့ အရံဟင်းတစ်ပွဲ ဖြစ်ပါတယ်)...။


ကြွက်နားရွက်မှို အစိမ်းကို ရေစင်အောင် ဆေးပြီး အနေတော်ညှပ်လို့ ရေနွေးပူပူ ထည့်၍ ခဏနှပ်ထားပြီး မှ စကာထဲထည့်ပြီး ရေစစ်အအေးခံထားပါ၊ငပိအနည်းငယ်ကင်ပါ၊ငြုပ်သီးစိမ်းစားနိုင်သလောက်ကို လှော်ပါ၊ခရမ်းချဉ်းသီး ပါးပါးလှီး ၊ဆား၊ဟင်းခတ်မှုန့်၊မန်ကျီးသီးမည့်၍လိုသလောက် ထည့် ၍ သုပ်ပါ(အရသာတစ်မျိုးထူးပြီး ထမင်းစားလို့ အရမ်းမြိန်တဲ့ အရံဟင်းတစ်ပွဲ ဖြစ်ပါတယ်)...။
Post a Comment