Header Ads

ဗူးညွှန့်ဟင်းချို



ဗူးညွှန့်ဟင်းချို
°°°°°°°°°°°°°

ဗူးညွှန့်........................ ၂စည်း
ကြက်သွန်နီသေးသေး....၁လုံး
ကြက်သွန်ဖြူ................. ၃တက်
ခရမ်းချဉ်သီး..................၁လုံး
ပုစွန်ခြောက်..................၁ဇွန်း
စိမ်းစားငါးပိ....................ပါသည်ဆိုရုံ

ဗူးညွှန့်တွေ ကိုအရွက်ခြွေ ၊ ရေဆေးသန့်စင်ပြီးရေစစ်ထားပါ။

အိုးတစ်လုံးအတွင်းမှာ ရေ လီတာဝက်ခန့်ကိုထည့်ပါ။

ပါးပါးလှီးထားသောကြက်သွန်နီ ၊ ခရမ်းချဉ်သီး၊ပုစွန်ခြောက်တွေထည့်ပြီးစတင်အပူပေးပါ။

ရေဆူလာပြီဆိုမှ ငါးပိ ကိုရေဖျော်ထည့်ပါ။ဆား၊ဟင်းခတ်မှုန့်၊ ငရုတ်ကောင်းမှုန့်တို့ဖြင့်အရသာဖြည့်စွက်ပါ။

ရေဆူလာပြီဆိုဗူးညွှန့်တွေထည့်ပြီးအဖုံးအုပ်ထားပါ။ ရေပြန်ဆူလာပြီဆိုရင်မီးဖိုပေါ်မှချပြီး
တည်ခင်းမည့်ပန်းကန်ထဲသို့ပြောင်းထည့်ပါ။
(သို့) အဖုံးဖွင့်ထားပါ။

ပူသောအိုးထဲမှာအချိန်ကြာထားပါကဗူးရွက်တွေဝါသွားတတ်ပါသည်။
crd

No comments