သက်သက်လွတ်ဂျပန်တိုဟူးချက်နည်း
သက်သက်လွတ်ဂျပန်တိုဟူးချက်နည်းလေးပါ
ဂျပန်တိုဟူးအဖြူဖြစ်ဖြစ်
အဝါဖြစ်ဖြစ်ချက်လို့ရပါတယ်
အလွယ်တကူ၀ယ်လို့ရပါတယ်
ချက်နည်းလေးကတော့
ကြက်သွန်နီ နဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ တို့ကိုပါးပါးလှီးပြီးဆီသပ်ပါ
ကြက်သွန်တွေကြွပ်ရင်
ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့် ထည့်ပါ
ခရမ်းချဉ်သီးတွေပါးပါးလှီးထည့်ပြီး
နွမ်းလာတဲ့အထိကြော်ပါ
ပြီးမှတိုဟူးတွေကိုဖောက်ထည့်ပါ
တိုဟူးတွေကြေသွားအောင်မွှေချက်ပါ
ဆားနဲ့ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ပါ
နောက်ဆုံးမှ
ငရုတ်သီးစိမ်း နဲ့ နံနံပင်ထည့်ပါတယ်
ပဲပုတ်အရသာကြိုက်ရင်တော့
ပဲပုတ်စေ့လေးတွေထည့်ပြီးချက်လည်းစားကောင်းပါတယ်။
ဂျပန်တိုဟူးအဖြူဖြစ်ဖြစ်
အဝါဖြစ်ဖြစ်ချက်လို့ရပါတယ်
အလွယ်တကူ၀ယ်လို့ရပါတယ်
ချက်နည်းလေးကတော့
ကြက်သွန်နီ နဲ့ ကြက်သွန်ဖြူ တို့ကိုပါးပါးလှီးပြီးဆီသပ်ပါ
ကြက်သွန်တွေကြွပ်ရင်
ငရုတ်သီးအရောင်တင်မှုန့် ထည့်ပါ
ခရမ်းချဉ်သီးတွေပါးပါးလှီးထည့်ပြီး
နွမ်းလာတဲ့အထိကြော်ပါ
ပြီးမှတိုဟူးတွေကိုဖောက်ထည့်ပါ
တိုဟူးတွေကြေသွားအောင်မွှေချက်ပါ
ဆားနဲ့ဟင်းခတ်မှုန့်ထည့်ပါ
နောက်ဆုံးမှ
ငရုတ်သီးစိမ်း နဲ့ နံနံပင်ထည့်ပါတယ်
ပဲပုတ်အရသာကြိုက်ရင်တော့
ပဲပုတ်စေ့လေးတွေထည့်ပြီးချက်လည်းစားကောင်းပါတယ်။
crf
Post a Comment